IBF Falun nya i Klubbhuset-stallet

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRAVärldens största innebandybutik blev just ännu större. Klubbhuset i samarbete med Exel utökar SSL-stallet. Tre är fler än två, och det är inte vilket lag som helst som utökar samlingen. Warberg och Mullsjö får nu sällskap av IBF Falun.
– Vi vet att våra lösningar är eftertraktade och att få jobba fram perfekta lösningar till Falun blir ett nöje. Vi spänner bågen högt på Klubbhuset, säger Magnus Augustsson.
IBF Falun har gått från ett lag som benämnts som ”talangfullt” och ”lag för framtiden” till att vara ett starkt topplag med SM-guldpotential. För Klubbhuset – världens största innebandybutik – är detta definitionen på en förening som man vill samarbeta med.
– Vi gillar att ligga i framkant, den här satsningen är både nutid och framtid på samma gång, säger Klubbhusets grundare och ägare, Magnus Augustsson.
IBF Falun får ett samarbete med de mest hängivna innebandymänniskorna i världen. Klubbhuset kommer kunna erbjuda exakt det klubben vill ha. Och Klubbhuset gillar samarbetet.

Från IBF Falun är det positiva tongångar.  Ola Linnteg, Klubbdirektör IBF Falun säger :”Vi är mycket nöjda med den här lösningen och har, som vi ser det, fått ett mycket bra kommersiellt avtal i och med lösningen med Klubbhuset och Exel. Både Klubbhuset och Exel har visat ett stort engagemang för att utveckla föreningen och detta har varit en starkt bidragande orsak  till att vi gjort det val vi gjort. Vi ser med tillförsikt fram mot ett framgångsrikt samarbete”.

– IBF Falun står för allt det vi vill backa upp. Utveckling, viljan att vara bäst, ungdomssatsning och framtidstro, säger Erik Reichenberg på Klubbhuset.

Inlägget postades torsdag, januari 27th, 2011 klockan 19:01 och finns under Allmänt. Du kan följa kommentarer till detta inlägg via RSS 2.0 flödet.

Säg vad du tycker!